Etusivu > Ajankohtaista > Yleinen > Tervetuloa talo...

Tervetuloa taloyhtiöiltaan Mäntyharjuun ti 12.11. klo 17:30

Lempeä Lämpö ja Järvi-Suomen Valokuitu järjestävät yhteisen taloyhtiöillan Mäntyharjun Kulttuurisalissa ti 12.11. Tapahtuma on avoin taloyhtiöiden isännöitsijöille, hallituksen jäsenille, asukkaille ja kaikille taloyhtiön lämpöenergia- ja tietoliikenneratkaisuista kiinnostuneille.

Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen 9.11. mennessä. »

Energiatehokas, taloudellinen ja toimintavarma lämmitys taloyhtiöönkaukolämpöä vai maalämpöä?

Kaukolämpö on hyvin toimintavarma ratkaisu. Se on paitsi energiatehokas, myös vakaa, varma ja vaatii vain vähäisiä huoltotoimenpiteitä lämmitysmuotona. Kaukolämpöverkkoon siirtyminen on sujuvaa ja edullista, jos kaukolämpöverkko sijaitsee lähistöllä.

Mikäli kiinteistö on jo kaukolämmön piirissä, niin on hyvä tarkastaa onko jo aika uusia lämmönjakokeskus? Lämmönjakokeskuksen tekninen käyttöikä on 20-25 vuotta ja sen uusiminen parantaa rakennuksen lämmönjaon toimivuutta ja energiatehokkuutta.

Ratkaisuna maalämpö on käyttökustannuksiltaan edullinen sekä ympäristöystävällinen, jos sen käyttämä sähkö on tuotettu kestävästi. Lempeä Maalämpö sopii suuremmille kiinteistöille, joiden vuotuinen lämmöntarve on +250 MWh.


Asiantuntijana paikalla Lempeä Lämpö Oy:stä Ossi Pöyry


Ajantasaiset tietoliikenneyhteydet kertovat hyvin hoidetusta taloyhtiöstä


Valokuitu on taloyhtiölle helppo ratkaisu päivittää kerralla tietoliikenneyhteydet ja televisiopalvelut nykyaikaan. Valokuidun voi hankkia taloyhtiön kaikkiin huoneistoihin kerralla tai taloyhtiöstä riippuen vain yhteen tai muutamaan huoneistoon asukkaiden tietoliikennetarpeiden mukaan.

Asiantuntijana paikalla Järvi-Suomen Valokuitu Oy:stä Antti Roivio ja Topi Piilonen

Mäntyharjun kulttuurisali, Kompantie 22, 52700 Mäntyharju